Nattskräck! – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Nattskräck!

 

Nu på morgonen ser Sixten väldigt lugn och beskedlig ut, men natten var riktigt tuff, det finns tydligen ett fenomen som kallas nattskräck. Då går det inte att trösta sitt barn. I natt skrek Sixten något om bussar, han älskar bussar i vanliga fall så jag vet inte varför de var så skrämmande.

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Zandra Renholm

    Stackars Sixten! Vi gissar att Ebba “hade” nattskräck de första månaderna efter att Stina kom. Hon skrek och grät och var okontaktbar och omöjlig att avleda, hon skrek nästan bara ännu mer när vi kom nära och försökte trösta. Men som tur var gick det över efter ett tag. Hoppas natten som kommer blir lugnare!