Föräldrafitness i GP – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Föräldrafitness i GP

Sofia tränar på!

Idag har Sofia och jag blivit intervjuade av en frilansjournalist som i uppdrag för GP hälsa kommer att skriva en artikel om Föräldrafitness, träning som nybliven mamma och personlig träning hemma. Så spännande! Har insett att jag har svårt att hålla mig till besvarandet av en specifik fråga då jag pratar om träning för nyblivna mammor, jag brinner verkligen för det här och det bara bubblar ur mig!

Sofia fick även ett par nya övningar som förhoppningsvis ska göra gott för hennes smärtor/låsningar i ländryggen. Jag lägger upp bilder senare i veckan.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.