Milen under 45 min, första målet avklarat! – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Milen under 45 min, första målet avklarat!

iFormloppet genomfört

Igår sprang jag mitt första lopp, iFormloppet på 1 mil. IFormloppet är precis som vårruset en “tjejfest”, överallt ser man glada kvinnor i gäng. Vi hade köpt vårt kylskåp hos Bagaren och kocken och då ingick startnr till loppet. Annars hade jag nog inte anmält mig själv. Kanske var det bra att jag fick chansen att vara med, för nu har jag förstått hur roligt det är att springa lopp. Nu får jag se till att anmäla mig till Götegorgsvarvet!

Ett av mina mål som jag ville uppnå innan den 7 nov, då Einar blir ett år, var att springa milen under 45 min, jag sprang på 44.47 (inkl toalettpaus) så jag är nöjd! Nu återstår det att klara av 12 chins och50 armhävningar i en följd, vilket jag är på god väg att klara. Jag pratar mycket om mål med mina PT-klienter och då är det en fördel om jag klarar av mina egna uppsatta.

Just nu känner jag mig rätt mör, både fysiskt och psykiskt eftersom jag knappt sovit något i natt. Jag var rätt speedad efter loppet och när jag väl somnade vakande Einar som knappt ville sova under hela natten, hur länge besväras barn av tänder!?

Tur att jag får träffa en av mina härliga “kom iformmammor” nu på uppföljningsträff, nu ska vi utvärdera hur det gått med hennes uppsatta mål och hur hon sedan ska gå vidare.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.