PT-hemma för nyblivna mammor – Föräldrafitness

Föräldrafitness

PT-hemma för nyblivna mammor

Använd alla utrymmen till träning hemma!

Under det senaste decenniet har personlig träning ökat enormt i popularitet och tack vare PT-hemma och PT on-line blivit tillgänglig för de allra flesta. Idag väljer flera tusen svenskar att ta hjälp av en personlig tränare för att komma i form och få hjälp med sin träning.

Som nybliven mamma är kanske inte den första tanken att anlita en PT men nu fyller verkligen PT:n en viktig funktion. Graviditeten och förlossningen sätter sina spår på kroppen, hållningen försämras, du försvagas i både de viktiga core-musklerna samt bäckenbottenmuskulaturen. Tar du inte tag i problemen i tid ökar risken för förslitningsskador och de eventuella överflödskilona blir svårare att bli av med. Samtidigt kanske inte motivationen är på topp med ett litet barn som behöver din tid och då kan en PT hjälpa dig att komma igång.

Det är inte lätt att ta sig iväg till en träningsanläggning och därför passar PT-hemma bra. Vi kommer fram till ett träningsupplägg som passar dig och tar minsta möjliga tid i anspråk samtidigt som du får den effektiva träning du behöver. Genom att du tränar hemma har du inga ursäkter, träningsutrustningen finns i hemmet, du behöver ingen barnvakt och inte heller kan du skylla på vädret eller dålig musik.

En personlig tränare hjälper dig att lyckas med din träning. Denna träning är individanpassad och utgår från dina behov och önskemål och tack vare detta kan du förvänta dig snabbare resultat.

Min mamma blir gladare av att få träna
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.