Hemmaträningsprogram – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Hemmaträningsprogram

Här kommer nu bilder till Sofias hemmaträningsprogram. Sofia kommer att börja passet med de övningar som hon prioriterar, armhävningar och sedan plankan och båten. Hade Sofia tränat tung styrketräning hade jag rekommenderat henne att avsluta med Core eftersom hon behöver vara pigg i de inre stabiliserande musklerna för att inte tappa hållningen.

image

Armhävning, startposition

image

Armhävning, slutposition

image

Plankan

image

Båten

image

Axlar

image

Dips

image

Rodd

image

Bicepscurl, startposition

image

Bicepscurl, slutposition

image

Statisk Midjeövning

image

Sofias midjeövning

 

Läs mer om Sofias träningsupplägg.

Det har nu gått en vecka sedan jag träffade Sofia och hittills har allt gått som på räls. Sofia har lämnat in sin kostregistrering som ni imorgon får ta del av. För att minimera ätandet av socker och andra näringsfattiga livsmedel har Sofia kommit på att hon ska rapportera mig om det tror jag inte kommer behövas.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.