Vinnaren av BarnvagnsBootcamp i Änggårdsbergen – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Vinnaren av BarnvagnsBootcamp i Änggårdsbergen

Nyblivna tvåbarnsmodern Anna

Efter noggrant övervägande har Madde och jag kommer överens om det vinnande bidraget på Föräldrafitness Facebook.

 
“Mitt tips blir det jag använde mig av för att komma iform efter mitt första barn; Gör ett eget träningsprogram med bålträning, knip, arm- o be styrka samt lägg fram ett hopprep i vardagsrummet. Träna sedan i Tekla pauserna när du ser på tv. Blir faktiskt en del tid att träna!
 
Juryns motivering: Det ska vara enkelt att träna, använd paustid till något vettigt. Istället för att tänka jag har inte tid att träna så se möjligheterna som Anna gör. Du behöver inte känna att du måste ha 20 minuter i en följd till träning, det är summan av minutrarna som räknas.
 
Hopprep är ett suveränt träningsredskap, men tänk på att belastningen på bäckenbotten är stor, så se till att du tränat upp knipmusklerna innan!
 
Andra priset går till Zandra Renholm, ett suveränt tips som involverar fler. Jag kunde inte låta bli att uppmärksamma det här tipset. Här kan du läsa om Zandras pris.
 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.