Frågor och svar inför BarnvagnsBootcampen! – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Frågor och svar inför BarnvagnsBootcampen!

Jag är redo, är du?

Det har dykt upp ett par frågor inför BarnvagnsBootcampen som startar om drygt 2 veckor.

Fråga: Vad händer om det ösregnar ner?

Svar: Om det ösregnar från alla håll, som det kan göra i Göteborg (!) så flyttar vi fram kurstillfället. Ni meddelas via sms och/eller Föräldrafitness på Facebook. Ni garanteras 8 kurstillfällen.

Fråga: Går det att köra min trehjuliga vagn?

Svar: Ja, där vi kör är marken ganska jämn. Det enda jag avråder ifrån är paraplyvagnar.

 
Fråga: Hur kommer du att lägga upp passet?

Svar: Min tanke är att tempot ska vara ganska högt, rask promenad i uppåtlut. Styrkeövningarna går att individualisera, så att alla får en lagom vikt som utmanas under kursens gång. För ett lugnare tempo (konditionsmässigt) rekommenderas du att gå Mammapilates. Halva passet består av styrkeövnigar och halva passet rask promenad.

 

Fråga: Vilken ålder är lagom på barnet?

Svar: Från 2-3 månader och uppåt. Eftersom vi inte kommer att syssla med “söndagspromenader” rekommenderas du ha fått klartecken från MVCs efterkontroll.

Fråga: Hur bör jag förbereda mig?

Svar: Se till att ditt barn är mätt inför passet, du får självklart stanna/pausa om barnet vill äta men försök att minimera risken i största möjliga mån. Förhoppningen är att barnet kommer sova gott i den friska skogsluften!

 

Fråga: Vad behöver jag ha med mig?

Svar: En matta eller handduk att ligga på samt vattenflaska. Ha på dig en bra sportbh och bekväma kläder och skor.

Fråga: Vad är tanken bakom träningskorten?

Svar: Ni får 56 olika träningskort, med övningar anpassade för vad mammakroppen bör träna upp efter graviditet och förlossning. Varje vecka kommer vi att fokusera extra på ett kort som ni får i “läxa” (Läraren i mig!). Med träningskorten kan ni lätt sätta ihop era träningspass. Jag tycker att tanken bakom är genial, läs gärna mer på: www.traningskort.com

Funderar du över något annat?

Info@foraldrafitness.com är adressen eller kommentera nedan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Becca

    Men! 🙂 jag har en dotter som inte vill sitta i vagnen så därför kan man om man som jag gillar att gå och springa köra rally med henne! Höger, vänster, upp och ner så kan jag lova att svetten rinner och barnet skrattar! Kramar