Simning för nyblivna mammor – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Simning för nyblivna mammor

image

image

Idag står simning i mina föräldrars pool på agendan. Det verkar bli en varm dag och då är en träningsform med nedkylande effekt toppen. På grund av att kroppen kyls ner och att simning aktiverar alla stora muskelgrupper i kroppen ger simning en bra förbränning. Dessutom är simning en bra konditionsträning.

Simningens största fördel är utan tvekan att det är en extremt skonsam motionsform, passar bra för nyblivna mammor som läkt. I vattnet känner du dig lätt och skaderisken är i princip obefintlig eftersom du inte belastar lederna.

Något jag tänker införskaffa är simglasögon, så slipper jag simma med svannacke, vilket är den största anledningen till ev skador.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.