Pulsklockan, min bästa träningspryl – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Pulsklockan, min bästa träningspryl

image

Jag gillar verkligen att springa, behöver egentligen inga utmaningar för motivationen. De dagar jag känner mig lite tröttare kan jag med fördel använda min pulsklocka. Eftersom jag vet hur hög min maxpuls är (200) så vet jag att jag kan ge lite extra om pulsen inte är hög enligt klockan.

Men även de dagar då jag har krafter utöver det vanliga kan pulsklockan hjälpa mig i träningen. Framför allt i slutet på passet kan jag sporras av pulsklockan, idag låg jag på 190 slag sista minuten. För mig blir det en tävling att komma upp några extra slag.

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.