Föräldrafitness

Ny samarbetspartner, Floka™

För en tid sedan la jag ner mycket tid på att hitta en modern och lyxig salong som skulle kunna vara en samarbetspartner.

Floka™ var det slugiltiga valet då det inte bara är en trendig frisörsalong utan även en skönhetssalong som erbjuder ett skönhetskoncept där man på ett och samma ställe kan vårda både hår, hud, naglar och kropp.

I den  stora salongen på 225 kvm, finns frisör, nagelterapeut, massör och hudterapeut.

Till hösten kommer vi att starta ett samarbete men du kan redan nu prenumerera på nyhetsbrevet som kommer ut en gång i månaden och innehåller nyheter, exklusiva erbjudanden, tips, skötselråd och inbjudningar till kundkvällar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.