Sofia närmar sig sommarformen! – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Sofia närmar sig sommarformen!

En vecka kvar till midsommar och Sofias mammabyxor börjar bli lösa. Det är en bit kvar till att hon kan ha sina vanliga jeans men med tanke på att Vera inte ens är tre månader behöver hon inte skynda!

Träningen trappas långsamt upp, nu orkar Sofia springa 5 km. Det är riktigt bra gjort.

Under sommaren kommer Sofia att fortsätta träna efter sitt träningsprogram. Det blir många promenader, ett löppass samt två styrkepass med Vera. Under vecka 27 får ni följa Sofia på “träningsläger”. Då kommer hon att få prova på nya aktiviteter anpassade för nyblivna mammor.

Till hösten får Sofia ett nytt träningsprogram. Där kommer bl a BarnvagnsBootcamp ingå.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.