Bästa fettförbränningen, glöm morgonpromenader! – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Bästa fettförbränningen, glöm morgonpromenader!

Promenader har rykte om sig att vara den allra bästa fettförbränningen. Helst ska de vara långa och innan frukost. Efter en kopp kaffe, ett stort glas vatten och ett gäng äggvitor går du ut på skakiga ben och känner hur fettet pyser iväg…

När du sedan kommer tillbaka, helt snurrig av det låga blodsockret, så kastar du i dig en stor frukost, mycket mer än du brukar äta för nu har du ju varit så duktig som gjort en fettförbränningspromenad!

För en del funkar morgonpromenader utmärkt, men det gäller att man inte äter mer än vanligt efteråt, vilket jag tror är svårt. Hungern är en stark drivkraft. Har du ingen energi i kroppen kan du inte heller ta ut dig ordentligt. Hade du ätit en frukost innan kanske du skulle kunna gå raskare och därmed öka energiförbrukningen.

Vill du bli av med kroppsfett är det bästa sättet att utföra träning som förbränner mycket energi (kcal), det ska vara jobbigt! Dessutom förbränner du även energi efteråt, vilket du inte gör efter promenader.

När du får tid över för träning, träna kort och intensivt. BarnvagnsBootcampen i höst kommer innehålla intensiva cirkelträningsövningar och dessa kommer garanaterat att få igång fettförbrukningen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.