Snygga träningskort ingår i BarnvagnsBootcamp – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Snygga träningskort ingår i BarnvagnsBootcamp

Det är inte bara tidsbrist som är en orsak till inställd träning. Ibland har jag helt enkelt ingen inspiration till att träna. Jag tror att dessa två anledningar är de vanligaste orsaker till att vi inte tränar tillräckligt.

Jag hittade dessa kort på www.traningskort.com och föll direkt! Träning och lek är en perfekt kombination och kan hjälpa då jag inte känner för att träna.

image

För er som kommer att gå BarnvagnsBootcamp till hösten ingår 56 träningskort i kursavgiften. De kallas kom i form efter förlossningen.

Tanken är att korten (ett par åt gången) både kan användas i BB-passet men även hemma, mellan de organiserade träningstillfällena. Ingen utrustning behövs för att genomföra övningarna men du kan använda lättare vikter/hantlar.

Korten visar 50 övningar för hela kroppen, överkropp, underkropp och bålen. Du “drar” olika många kort, beroende på hur mycket tid du har och sätter ihop ditt träningsprogram. Involvera de äldre barnen, låt dem dra kort åt dig, vara med eller heja på!

Finns det träningskort för lata pudlar?

Korten innehåller även instruktioner om hur man ska stretcha och lyfta korrekt. De övriga korten innehåller förslag på olika träningspass samt rekommendationer för uppvärmning och stretching.

Dessutom finns det några kort i leken som gör träningen lite roligare och mer varierad som t. ex. “hoppa över nästa kort”, “utför nästa kort två gånger”, “ta en 30 sekunders paus” och “gör förra kortet en gång till”.

Snart kommer anmälningsinformation för BarnvagnsBootcamp upp på hemsidan. Korten får du vid det första tillfället.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.