Mammapilates omgång 2 – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Mammapilates omgång 2

Nu är andra träningspasset avklarat! Mammorna kändes ännu starkare den här gången och barnen var så duktiga. Tänk att de orkar hålla ut en hel timme. Själv är jag helt slut i kroppen, det är stor skillnad att bara köra passet hemma jämfört med att träna i grupp. Som ledare måste jag ju helst vara starkare än deltagarna och kunna prata tydligt samtidigt. Det är så otroligt kul att leda gruppen, vilken energi man får!

Babymassage fick tyvärr lite för lite utrymme igen, men nu har jag delat ut ett översiktblad med ett par övningar så kan man i alla fall massera barnen lite hemma. http://se.babycenter.com/i/Natusan_Massage_LR.pdf

Helst skulle jag ju vilja hålla på lite längre än en timme men det tror jag knappast att lille Einar går med på…

Som jag tidigare skrivit har intresset från olika företag varit stort, i eftermiddag ska jag hämta ett paket från Apoteket med varuprov till deltagarna, 3,2 kg väger paketet så förhoppningarna är stora.

Ikväll väntar en bokföringsutbildning, hoppas att jag orkar lyssna i 3,5 timmar. förhoppningsvis piggnar jag till av cykelturen till stan. Gratis träning, alltid bra.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.