Följ med när bloggparet Paula & Hugo provkör en Citroën Grand C4 Picasso

Citroën Grand C4 Picasso är den moderna kombin som sätter nya standarder för rymlighet och flexibilitet. Den kan anpassas till alla tillfällen, med plats för upp till sju personer och alla sitter bekvämt.

Familjebilen är ett koncentrat av användbar teknik. Varje detalj är utformad för att förenkla och ge maximal körkomfort. Motormännen har utsett Citroën Grand C4 Picasso till ”Årets smartaste bil” med motiveringen ”Årets vinnare är med flexibla lastlösningar och sju sittplatser en utmanare till den traditionella kombin. Klassledande säkerhet och miljöbilsklassning gör den till ett intressant såväl som smart val för familjen.”

 

Parkeringsfunktioner som imponerar

Parkeringsmanövrerna underlättas av backkameran. Så fort föraren lägger i backväxeln visar instrumentskärmen en tydlig bild av området bakom bilen.

Citroën Grand C4 Picasso finns med funktionen Park Assist som är en aktiv parkeringshjälp. På förarens begäran känner systemet automatiskt av parkeringsplatsen och hjälper att parkera bilen. Du behöver inte ens röra ratten! Nu kan du enkelt parkera även i de svåraste parkeringsfickorna.14K4 JPG

Bilen parkerar enkelt på trånga utrymmen – utan att du ens behöver röra ratten.

REGLER FÖR PROVKÖRNING:
Provkörning äger rum i mån av tillgänglighet av bilar och versioner och ett villkor är att du lämnar din egen bil hos återförsäljaren under den tid du provkör. Den är kostnadsfri i max tio mil, om inget annat överenskommits med återförsäljaren. Har du ingen egen bil så görs en enskild deal med din återförsäljare.

 

Några som redan provkört en Citroën Grand C4 Picasso är det härliga bloggparet Paula & Hugo!

Spana in hur det gick till när Familjen Uribe och Rosas skulle spana i nya familjebilen hos Citroën… har Paula helt glömt bort att de ska flytta till villa?! Och har Hugo glömt bort att Paula är allergisk?