Fitnessmom

HÖSTDAG

Vilken härlig höstvecka vi har haft och vilken värme! Idag har jag filmat en lång träningsvideo utomhus i skogen samt fotat massa. Det är så roligt att fota natur, speciellt när man har en bra kamera igen! Jag köpte nyligen en Canon 800D för er som undrar och vet ni vad? Den är så bra så t.o.m Danny kan få till bra bilder med den ? Annars blir bilderna alltid suddiga och jäkliga. Men idag fick han till det faktiskt och vi fick många fina bilder på den korta tiden vi fotade vid sjön. ?

Skulle ni vilja att jag postade ett inlägg om hur jag redigerar mina bilder? Vilka appar jag använder osv?

I alla fall så försöker jag posta lite nytt på mina sociala medier, kommer bli mer recept/mat uppdateringar och träningsvideos. Men vet inte riktigt vad som hänt med min instagram, aldrig tappat såhär många följare på kort tid vilket såklart är tråkigt och stressande när instagram är mitt jobb och mitt levebröd. Men jag vet att det är så många människor som älskar min sida så jag kämpar vidare ?

Så jag tänkte mest flika in här, dela med mig av lite fina höstbilder och säga hej. Imorgon kommer jag att redigera min träningsvideo som kommer att komma upp på min YouTube kanal som ni hittar HÄR.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Hur funkar det när man försörjer sig med sociala medier? Har sett flera som arbetar med det men inte fattat riktigt hur det funkar 😉 utifrån dina bilder ser det ut som lönen är trevlig också 😉