How Does She? – FinaStina
Elin

FinaStina

How Does She?

På Facebook så “följer” jag en amerikansk sida som heter “HowDoesShe“, en sida som tar upp mycket om att organisera familjelivet på ett eller annat sätt men även skönhet, recept , DIY-projekt och mode etc, lite gott och blandat med andra ord.

I går delade de en artikel från Scarymommy.com som jag tyckte var klockren, nämligen det här med att vi mammor oftast är de som somnar sist i hushållet…(och oftast sover längst när det väl tillåts…guess why… 😉 )
Jag kan ju relatera till mig själv t.ex :

“Har jag hängt upp tvätten?”, “Gympakläderna till Stina!”, “MÅSTE bara googla den där nya parfymen NU!” ,  “Har katten fått mat?”, “SLUTA SNARKA!”, “En ny frisyr vore ju skoj!” , “Vilka blommor passar ute på balkongen i vår, vilket väderstreck ligger den i föresten..”…. å yada yada yada…. never ending story…. 😉

Så tips på den artikeln alltså, hög igenkänningsfaktor! 🙂

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Elin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.