Någon som är sugen på att följa med på en liten tripp med Birka Cruises imorgon lördag 24/5 ? Har fått ett sent avhopp, lyxhytt, tre rätters middag, 3 (!!!) härliga goodiebags och massa tävlingar. Båten avgår kl 18. Gratis Bussanslutning finns att ta över ifrån Norrköping, annars får man ordna med resa själv. Inboxa eller maila mig om du är sugen! – FinaStina
Elin

FinaStina

Någon som är sugen på att följa med på en liten tripp med Birka Cruises imorgon lördag 24/5 ? Har fått ett sent avhopp, lyxhytt, tre rätters middag, 3 (!!!) härliga goodiebags och massa tävlingar. Båten avgår kl 18. Gratis Bussanslutning finns att ta över ifrån Norrköping, annars får man ordna med resa själv. Inboxa eller maila mig om du är sugen!

from Instagram: http://ift.tt/1jM0Bl2
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Elin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.