Alexanders nya favorit! – FinaStina
Elin

FinaStina

Alexanders nya favorit!

Alexander har en ny superfavvis, ett täcke i samma mönster och färg  (Rolig älg och Topaz) som sin älsklingskudde som han fick för ett par veckor sedan. Det är bara Loolyby täcket och kudden som gäller vid sovdags numera. Jag är ju som sagt ett stort fan av Loolybys underbara produkter. De håller väldigt hög kvalité, är gjorda av eko-textilier och är förvånansvärt lätta att hålla rena och fräscha, bara att skaka av varje kväll innan läggdags, drar inte åt sig smuts eller blir solkiga. Filten är alldeles lagomt lång  med för Alexander som är 2,5 år har stl 98 i klädstorlek men passar självklart lika bra för både lite mindre barn och lite större barn.

“Ett unikt täcke för våra sötnosar – färgglad, med fantastisk mönster och design, samt gjord av högkvalitativa tyger. Loolybys babytäcke är utmärkta och användbara som inrednings dekoration för varje barnrum, säng eller soffa. De är kramgoa, mjuka och har söta, lekfulla lappar på sidan. Fodret ger extra värme och mjukhet och är gjort i allergifria material.

Täcket är gjord av textilier av högsta kvalité, som möter säkerhetskraven – Oeko-Tex Standard 100 eller motsvarande. På en sida är täcket gjord av den vackert mönstrade bomullen som är 100 % organisk. På andra sidan är täcket mjuk som en nallebjörn. Loolyby täcke behöver inga sängkläder. De kan maskintvättas utan att förlora sin mjukhet och kvalité. Följ bara tvättinstruktionerna på tvättlappen! “

loolyby1

Som en liten bonus finns det söta små “pilletiketter” på ena sidan av täcket.

20140224-002345.jpg

Kudden fick checa in på hotell i Åre på Sportlovet! 😉
filt-M-rolig-alg-topaz

Täcket kostar 449 kr och finns i flera olika fina färger och mönster.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Elin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.