Baby Born – FinaStina
Elin

FinaStina

Baby Born

Barnen har fått en ny liten kompis från Baby Born, han heter “Bebbe” (Alexander har bestämt). Bebbe kan bland annat äta, kissa och gråta. Stina och Alexander tycker att det är väldigt spännande att dockan har blöjor som man kan byta (favoritmomentet) och potta och FAKTISKT en snopp…. 😉 I dag skulle Bebbe åka till Spanien så han var tvungen att prova ut solglasögon så att han inte fick stark sol i ögonen.  Jag tycker att Baby Born dockorna känns väldigt “naturtrogna” och kvalitativa och de är väldigt lätta för barnen att ta till sig och engagera sig i.

babyborn1

Alexander vill gärna ha med sig Bebbe i sängen varje kväll när han ska sova , supergulligt!

babyborn2

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Elin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.