FinaStina

Fina Stinas Julkalender – Lucka 24 : NUXE Rêve de Miel Face & Body Ultra-Rich Cleansing Gel

20131226-184236.jpg

Lucka nummer 24 innehåller en av mina personliga favoriter : NUXE Rêve de Miel Face & Body Ultra-Rich Cleansing Gel. Värde ca 225 kr.

Denna tvålfria ultra-rika gelen rengör ansikte och kropp utan att torka ut huden. Den lugnar med honung, solrosolja och en vegetabilisk rengöringsbas. 90% av Nuxe Rêve de Miel Face & Body Ultra-Rich Cleansing Gels ingredienser kommer från naturligt ursprung.

För torr & känslig hud.
Fri från parabener, mineraloljor & syntetiska färgämnen.
Innehåll: 400 ml

För att delta i tävlingen krävs att du följer nedanstående regler:

1. Skriv en kort motivering om varför just du ska vinna .

<

2. Gilla bloggens Facebooksida HÄR. (där publiceras vinnaren)

Varje dag kl 07.00 publiceras en ny lucka. Tävlingen avslutas vid midnatt den 26 december kl 23.59.59. Vinnaren presenteras på bloggens Facebooksida HÄR. Har du vunnit? Kontakta då mig på angiven mailadress. Ny vinnare dras efter 48 timmar om den första ej hör av sig.

Lycka till!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pernilla W

    Hej, jag är gärna med i denna lyxiga utlottning 🙂
    Motivering:
    ♥ Lite lyx och Flärd kan jag väl i juletid vara Värd!?
    En produkt som passar både ansiktet och Kroppen, tycker jag låter Toppen 🙂
    Nu håller jag tummarna Såååå!!!! för denna vinst hoppas jag innerligt att jag med turen lyckas Få!!!
    ♥ Gillar på fb (Pernilla Wamsjö)

  2. Linda Öhlin

    Har fått extra känslig hud efter graviditeten och mina tidigare produkter räcker inte helt till. Hade älskat att få pröva din favorit som kanske även blir min favorit i fortsättningen. God Jul 😀

  3. julianna fredriksson

    Hej!
    Är gärna med.

    Min hud har alltid varit känslig speciellt i ansiktet.
    Alla rengöringsprodukter för hyn som jag har provat har inte
    hjälpt så mycket. Så jag hoppas denna underbara
    produkt kan hjälpa mig en bit på vägen.

    Gillar bloggens Fb sida sen tidigare.

    Mvh [email protected]

  4. Leona

    Hade gärna velat testa den här produkten också då jag är på jakt efter något nytt och fräscht. Är nybliven mamma så att gå ut på stan och testa nya produkter kommer inte på fråga för tillfället. Tänk vilken lyx om brevbäraren kommer med den!

    Har gillat på FB-sidan!

  5. Kristina K

    Det här med att vara vuxen är bra på många sätt och vis. Jag bestämmer vad jag äter till middag. Jag får äta godis på en onsdag, för att jag kan. Jag får gå och lägga mig när jag vill och jag bestämmer själv vilka kläder jag ska ha på mig, oavsett väder. Osv. Du fattar.
    Mindre roligt är det faktum att man inte längre får några julklappar. ”Vi ger bara julklappar till barnen”, heter det. Och ja – att se sonens lycka när han öppnar paket är ovärderligt, men herregud vad jag saknar att få en egen present. Så utan att på något sätt vilja spela martyr, så kommer motiveringen här: ”till småbarnsmor som sällan unnar sig själv. Som har känslig och torr hy (speciellt på vintern), och som dessutom inte fick en enda julklapp”. SNÄLLA – LÅT MIG BLI VINNAREN!!!
    (tusan, nu blev det lite martyr i slutet iaf)

  6. Tess

    Jag älskar Nuxe´s produkter men jag vill inte vinna den till mig själv utan skulle vilja ge den till min mamma för att hon fast hon själv är sjuk och inte har pengar räddade julen för mig genom att komma med julmat och paket, hon har tidigare fått en fast Nuxe coldcream-tvål och små gratisprover av mig och dem gillade hon skarpt så det skulle kännas fint att få ge henne något lyxigt som hon älskar men inte kan unna sig själv.

  7. Malin Svensk Björck

    Jag skulle jättegärna vilja vinna det här.
    Jag har rosacea och eksem i ansiktet och det är svårt att hitta produkter som jag tål och som lugnar huden, samtidigt som den vårdas.
    Dom här lät toppen 🙂
    Ja gillar på Facebook, Malin Svensk Björck
    Ha en härlig helg!
    Mvh
    Malin

  8. Irene Eliasson

    jag är gärna med och prövar lyckan, för jag har problem med eksem i ansiktet. så jag vill jättegärna testa den här!
    gillat på fb irene eliasson

  9. A-M

    Låter perfekt för mig som har torr och känslig hy! Får lätt röda utslag och finnar, vilket självklart känns tråkigt då tanken men rengöring att det ska bli bättre eller åtminstone lika bra. Hört mycket gott om denna och är supernyfiken. God jul!

  10. Matilda

    Är med!

    Som höggravid småbarnsmamma skulle denna lyxiga vinst vara toppen! Huden får inte riktigt den uppmärksamhet den behöver just nu och framförallt under vintern blir jag ofta torr så detta låter verkligen som en produkt för mig.

    Gillar på fb (Matilda Pettersson).

    Kram Matilda

  11. Jessica Olofsson

    Åh den verkar super, nu när kylan förhoppningsvis kommer så kommer min hud att i vanlig ordning spricka av vintertorrhet. Det vore en dröm att få vinna en sådan produkt.

    Gillar som Jessica Olofsson

  12. Hanna

    Jag är gärna med och tävlar!

    Jag gillar bloggens facebooksida sedan tidigare.

    Min motivering just nu känns enkel. Vi har fått ställa in flera saker, både dagarna innan julafton pga halsfluss och nu efter jul pga magsjuka hos barnen. i skrivandets stund verkar det ebba ut lite, men vi kan ju inte åka iväg och inte bjuda hem på ett tag pga smittorisken. Just nu känns det som om jag gått miste om en överraskning, som om den snuvats framför näsan på mig. Kanske kan du ändra på det 🙂 Ett överraskande mail om vinst!

    Må gott!

  13. liselotte

    1. Jag är gärna med och tävlar, låter som en perfekt produkt för mig som har torr och väldigt känslig hy.
    2. Gillar på facebook, liselotte andersson
    Mvh Liselotte