FinaStina

Fina Stinas Julkalender – Lucka 15 : Exfoliating peelmask från M Picaut

20131215-150544.jpg

I lucka nr 15 gömmer sig en Exfoliating Peel Mask från M Picaut.

M Picaut Swedish Skincare är en exklusiv hudvårdsserie för ansiktet. Ingredienserna har en dokumenterad synbar effekt av Anti Age som sedan kombineras med det renaste naturen kan erbjuda. Jag har gjort en serie som jag själv alltid önskat, så som hudvård bör vara. Underbar att använda! Naturligtvis är alla produkter helt fria från mineraloljor, parabener, silikoner, sulfater, onödiga artificiella utfyllnader och färgämnen. Tillverkningen sker i Sverige.

Peeling och ansiktsmask i en enda produkt.
Ger intensiv näring och ny lyster
Anti-redness extract lugnar och skyddar huden
Exfoliating Peel Mask är en smart kombination av peeling och intensivverkande mask i ett som varsamt exfolierar, ger huden näring och ny lyster. Micropärlor från jojoba exfolierar medan havtorn, phragmites och poria cocos extract lugnar, vitaliserar och ger ny energi. Stärker hudens egen barriärfunktion.

Kombinationen av Phragmites Kharka och Poria Cocos har i studier visat sig stärka keratinocyterna i hudens översta hudlager, den cell som dominerar i överhuden och bygger upp ett fysiskt skydd. Huden blir starkare, tåligare och minskar risken för att den skall bli känslig. Patentet skyddar huden mot yttre stress och återuppbygger en störd lipid barriär. Formuleringen är även rik på aktiva rena oljor och ingredienser från certifierade ekologiska odlingar.

För att delta i tävlingen krävs att du följer nedanstående regler:

1. Skriv en kort motivering om varför just du vill vinna denna exfoliating peelmask.

2. Gilla M Picaut’s Facebooksida HÄR

3. Gilla bloggens Facebooksida HÄR. (där publiceras vinnaren)

Varje dag kl 07.00 publiceras en ny lucka. Tävlingen avslutas vid midnatt söndagen den 15 december kl 23.59.59. Vinnaren presenteras på bloggens Facebooksida HÄR. Har du vunnit? Kontakta då mig på angiven mailadress. Ny vinnare dras efter 48 timmar om den första ej hör av sig.

Lycka till!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pernilla W

    Hej,
    jag är gärna med i utlottningen 🙂
    Mitt ansikte har tappat all sin Lyster, känner mig så Dyster 🙁
    Håller nu tummarna Så, hoppas med turen att jag denna produkten får testa På!
    Gillar båda sidorna sedan tidigare (Pernilla Wamsjö)

  2. Linda

    Jag vill vinna för att jag älskar att testa nya produkter och är i behov av en bra peelingmask och denna verkar ju toppen!

    Gillar deras sida på fb. Kunde inte klicka på länkarna så fick söka på fb med hittade inte din sida. Klickade på gilla under så vet inte om det var din sida som gillades eller om det bara var inlägget.

  3. Anna L

    Ojojoj. jag tror min hy har startat en protestaktion mot Kung Bores vinterväder. Eller också är det en hormon eller två som hoppat snett för nu ploppar det upp en massa otäckerheter upp i adventstid . En ny plopp i ansiktet för varje dag. Dags att ta i med något bra hjälpmedel! Akut!

  4. Tina Carlström

    Min hud är känslig och blir värre på torra vintern.jag har råkat ut för någon hudsjukdom som har å göra med hårsäckarna. Jag får utslag och hårsäckarna blir inflammerade. Jag behöver använda bra produkter som rengör på djupet och håller smuts borta. Skulle bli så himla glad om jag fick chansen att testa denna produkt.

    Jag gillar er båda på FB, Tina Carlström

    Kram Tina

  5. Anna M Rautila

    Jag är självklart med även jag och gillar båda facebooksidorna! Motiveringen då?

    Jantelag, släng dig i väggen är du snäll!
    För detta inlägg kommer jag säkert få skäll!
    För i Sverige passar det sig inte att säga att man är bra,
    men det har jag bestämt mig för att strunta i, ja!
    Jag är mamma och väldans bra, så det så!
    Jag leker, stöttar, uppfostrar och håller på!
    Förtjänar inte det att firas ibland, så säg?
    Som med lyxig peelmask, från m picaut till mig?

  6. Malin

    Jag är gärna med. 🙂

    Gillar båda sidorna på Facebook: Malin Gustafsson

    Jag letar efter en bra peeling mask och
    har hört så mycket bra om denna produkt
    och de hade varit så kul och fått testa denna. 🙂
    Hoppas på tur.

  7. Matilda

    Är med! 🙂

    Gillar på fb (Matilda Pettersson).

    För en småbarnsmamma är det toppen med peeling och ansiktsmask i ett eftersom man (iaf jag..) ofta inte tar sig alltför mycket tid till att rå om sig själv. Skulle kännas lyxigt att stänga in sig en stund i badrummet med denna härliga produkt! Min hy behöver lite uppmärksamhet 🙂

    Kram Matilda

  8. Emma

    1. Har gillat båda sidornas facebooksidor, där jag heter Emma Kraft!

    2. Anledningen till att just jag borde vinna denna peeling är för att då kan jag ge den till min mamma som ständigt nojar sig över åldrande och rynkor. Om jag kunde ge henne denna så kanske lite av hennes åldersbekymmerstankar kunde försvinna! 🙂

  9. Sanna

    Jag är gärna med och tävlar, och skulle vilja vinna då jag älskar att testa på nya produkter och detta är en helt ny för mig. Har länge letat efter bra produkter anpassade för min hy, och kanske är det just de som denna peeling mask är.

    Gillar bägge sidor på FB (Sanna Kaakinen).

    Kram Sanna

  10. A-M

    Done and done! Har känslig hy så vanlig skrubb fungerar inte på mig, huden blir bara irriterad och jag får utslag. Håller tummarna att vinna denna!

  11. Camilla

    Jag är med & vill jätte gärna vinna. Min hud har bara varit till problem länge nu, och jag behöver något som kan få bukt på den! Ger också ett rim då jag så gärna vill vinna:

    En smart produkt som är två i en,
    något för dig som ofta blir sen,
    får huden att stråla,
    så du dig slipper måla,
    men du blir även mjuk & ren,
    samtidigt gudomligt ren!

  12. Camilla Sandmark

    Hej!
    Det här är något som jag verkligen skulle vilja prova! Min hy har ändrats genom åren och blivit allt känsligare. Jag letar fortfarande efter de produkter som passar den bäst och den här serien har jag läst mycket positivt om men ännu inte haft chansen att prova.

  13. Marit E

    M Picaut verkar vara ett härligt genomtänkt svensk märke – och gudarna ska veta att mitt lilla face skulle behöva en smula anti age vård och lyster! 🙂

    (Har givetvis gillat på Facebook)

  14. Paola

    Gillar båda sidorna på FB som Paola Allegrini.

    Det vore verkligen spännande att få pröva – låter precis som vad min vinterglåmiga 46-åriga hy behöver; exfoliering, näring och lyster i ett! Att produkten dessutom bara innehåller naturliga ingredienser är ju superbra. Håller tummarna 🙂

  15. Jenny

    Gillar på fb Jenny Olsson!

    Vill så gärna bli vacker med naturlig glans,
    men huden är trött och saknar balans!
    Skulle gärna få denna hjälp på traven,
    så jag kan känna att jag inte närmar mig graven!

  16. Marianne Sillén

    Gillar båda facebooksidorna!
    Jag vill vinna för att jag vill ha en bra peel mask men har inte hittat någon som min hud tycker om. Men har hört många goda ord om denna så skulle bli jätte glad om jag vann så att jag. Kunde testa den!