Vinn en årsförbrukning av ReCharge! – FinaStina
Elin

FinaStina

Vinn en årsförbrukning av ReCharge!

Äntligen har det kommit en uppiggande energidryck som verkligen fungerar, när jag är färdig att gå och lägga mig kl 16 på eftermiddagen så brukar jag ta ett glas med ReCharge. Äpple-Litchi är min favorit. Ett stort plus att den även skärper koncentrationen och innehåller vitaminer och antiixidanter.

ReCharge innehåller Koffein ( 75 mg) samt :
B-vitaminer mot trötthet
D-vitamin mot benskörhet
C-vitamin med antioxidant

Inget socker- Inga kalorier och Inga färgämnen.

EN HELT NY ENERGIDRYCK SOM HÄVER EFTERMIDDAGSDIPPEN

Pharbio lanserar nu en ny unik produkt. En god och uppfriskande energibrus i två fräscha smaker innehållande koffein för en snabbt uppiggande effekt. När tröttheten sätter in, häll pulvret i ett glas, fyll på med vatten, låt det brusa, drick och på några minuter känner du dig lika uppiggad som efter en kopp kaffe.

Undvik eftermiddagsdippen
På eftermiddagen är det ofta svårt att vara fokuserad och orka hålla humör och energinivå uppe. Vi vet från undersökningar att ca 85% avkvinnor mellan 25-50 år upplever en energidipp på eftermiddagen. Många av dem använder då – frukt, kaffe, godis, kakor eller vitaminer – för att bli pigga igen.

För att orka mer finns nu Pharbio ReCharge. Med det verksammaämnet koffein och flera B-vitaminer minskar ReCharge trötthet ochutmattning samt bidrar till att öka skärpan och koncentrationen.

Helt nya rön!
” Man blir inte bara pigg och får bättre koncentration av ReCharge – en ny undersökning visar nu att arbetsminnet ökar och man får lättare att ta in ny information med ett tillskott av koffein*” säger Per Hartman, Medical marketing adviser på Cederroth.
*J Psychopharmacol. 2013 Jan;27(1):76-6. Caffeine, extraversion and working memory.

Du har nu möjligheten att vinna en årsförbrukningen av ReCharge . Tävlingsreglerna är enkla. Klicka på den blå ” gilla” knappen här nedan och skriv sedan ditt bästa hälso/feelgood-tips i en kommentar. Vinnaren meddelas via mail söndag 12/5 kl 20.00. Vinsten skickas sedan hem från leverantör.

20130508-100859.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Elin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.