Nödvändigt ont… – FinaStina
Elin

FinaStina

Nödvändigt ont…

Alla tre barnen har tydligen bestämt sig för att växa ur sina kläder samtidigt…Tur i oturen så anordnas det en klädbytardag här i stan om två helger. Helt perfekt, bara att lämna in allt och casha ut kosingen sen ( får behålla 50 % av vinsten)! 😉

Tycker att frystejp fäster lite dåligt så jag brukar köpa frysetiketter. Bad maken köpa ett paket när han var och handlade i dag. Han kom hem med någon ny variant som jag inte har sett förut, riktigt fina tycker jag! Hela paketet är redan slut, så det blir till att köpa både ett och två paket till har en massa kläder, barnpryttlar, skötväskor och två vagnar som behöver hitta nya ägare också.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Elin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.