We R Family – FinaStina
Elin

FinaStina

We R Family

Vi fortsätter på boxtemat tycker jag. I går hämtade jag ut ett grönt paket på posten. Det innehöll goodiebagen från senaste We R Family- eventet  3/9 på Junibacken. Jag hade ju tyvärr inte möjligheten att närvara så snälla Katarina skickade hem en till mig, sicken tur man kan ha! 🙂

20120929-173621.jpg

Påse från Vanish, våtservetter från änglamark coop, babyvantar i ull från Joha, en nappflaska från Philips Avent, smoothie från Ella’s, t-shirt från lekmer, en sovpåse/nattlinne från Mama Mia bröstpads från Boob, babymössa från Po.P, två smakproverfrån Nestlé, en påse från underBARA BARN med ett nyckelband och kalas-inbjudningskort, babyhudsalve- och oljekit från Weleda, en klädmärkpenna från babyshop, en neccessär från Sebamed från familjeapoteket och lite reklam och kuponger.

20120929-172903.jpg

We R Family är ett nätverk för familjebloggare. Några gånger per år anordnas det träffar för att ta del av de senaste nyheterna för familjemålgruppen och för att mingla med varandra.

Det är alltid en känd konferencier och en mängd olika  företag som presenterar nyheter. Hittills har bland annat Polarn O. Pyret, Pampers, SATS, The Body Shop och me&I, Mitsubishi, Stokke, Disney och Bambini-MAM medverkat.

Kika in på  We R Family´s hemsida där hittar du ytterligare  information kring tidigare event bland annat. Är du  bloggare, har minst 300 läsare/vecka och är intresserad av att delta  på de olika eventen och att ingå i bloggnätverket skicka in en anmälan på werfamily@loppi.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Elin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.