Presenter! – FinaStina
Elin

FinaStina

Presenter!

Ingen födelsedag utan paket…  Min mamma vet att jag är svag för att öppna paket så förutom den obligatoriska “vuxenslanten” så fick jag och Alexander några små fina paket också förra helgen.

Mamma hon har bra smak hon och vet precis vad man vill ha.  Ladurée-påsen med innehåll har fått gömma sig i min garerob tills vidar.e Saker här hemma har nämligen tendens till att få både fötter och försvinna spårlöst allt som oftast. Té-påsarna , de är vävda i tunn glesstickad bomull, lyxigt värre. 🙂

Mamma och Selma fyller år om en månad och de är lika svåra båda två, mamma har alltid bara önskat sig “snälla barn och strumpor”. Selma hon vill INTE ha Barbiesar, Bratz, dockor etc etc etc , inget i leksaksväg. Däremot en hamster…… 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Elin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.