Fyndiq.se – FinaStina
Elin

FinaStina

Fyndiq.se

I goodiebagen från Mammabloggkryssningen så låg ett presenkort på 149:- hos Fyndiq.se så  i början på veckan gjorde jag en liten beställning. Blev faktiskt glatt överraskad då jag tidigare bara har gått in på sidan i all hast. Beställde en Puma Yellow (perfekt vardagsparfym) för 99:- (enhetsfrakt tillkommer med 49:-/beställning.)

Fyndiq.se är väl värt ett besök, de säljer allt från skönhetsprodukter (väldigt bra utbud) till Nova Star-kläder till barn.

“Fyndiq är fyndvaruhuset på nätet som varje dag är fullt med nya överraskningar. Hos oss kan du enkelt och tryggt fyndshoppa bland en mängd olika produkter. Här hittar du allt från heminredning, köksgeråd, skönhetsprodukter till träningskläder, leksaker, barnkläder, hemelektronik och mode. Hela vårt sortiment består av produkter från tusentals webbshopar och butiker runt om i Sverige som vi knutit till oss och produktutbudet uppdateras dagligen med nya, roliga fynd. Allt från presenter, bra att ha-grejer till saker du inte ens visste du behövde!

  1. Du som konsument fyndshoppar på Fyndiq. Din betalning görs här och det är till oss du vänder dig gällande kundtjänst och support.
  2. Inom 7 arbetsdagar får du dina varor levererade till dig. Alla produkter skickas direkt från den enskilda handlarens egna lager.
  3. Efter att leveransen är genomförd gör Fyndiq en utbetalning till den enskilda handlaren för de varor du köpt.”

Just mitt paket levererades från Grooming.com och tog bara några få dagar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Elin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.