Ambassadör för Teutonia – FinaStina
Elin

FinaStina

Ambassadör för Teutonia

 
I dag har jag något väldigt skoj att berätta för er. 
I våras så fick jag en förfrågan genom bloggen om det var så att jag var intresserad av att bli ambassadör för barnvagnstillverkaren Teutonia. Inget snack om saken, naturligtvis ville jag ju bli det.
 
A och O för mig när jag väljer barnvagn är kvalité, form och funktion. Utseende är självklart också viktigt, men där ändras ju smaken mer löpande.
 
Teutonia är för mig ett företag som ALLTID har lyckats leverera kvalitativa,snygga och uppdaterade vagnar år efter år både vad det gäller chassi, hjul och tyger. Har haft ett par Teutonia-vagnar genom åren, den första hade jag redan år 2004 till Selma, närmare bestämt en Mistral.
 
Jag kommer att ha en egen sida här på bloggen som rör just Teutonia och den hittar ni under headern längst upp. Där kommer blandat information och bilder att finnas men även svar på läsares frågor etc. 
Har du frågor eller funderingar ang. Teutonias så lämna gärna en kommentar så ska jag försöka att svara så gott jag kan alt. skicka ett mail till tjenakexet@live.se .
 
Den vagnen som jag har nu heter Teutonia BeYou och har färgkod 4475.
 
Vi är totalt 12 stycken ambassadörer här i Sverige och oss hittar ni HÄR (sidan uppdateras fortfarande)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Elin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.