FinaStina

Vinstregn hos Loppi.se

Här kommer ett litet eftermiddags tips till er mina kära läsare. I dag den 30/4 startar  Loppi.se´s maffiga vinstregn, väl värt att spana in tycker jag!

I vinstpotten denna gång:

Vinst 1 + 2:
Stokke Tripp Trapp inkl New Born Set (värde ca 2900 kr/set)

Vinst 3:
All Inclusivehelg på ”Alfonshotellet” Rica talk Hotel (värde ca 2090 kr för en familj 2 vuxna + 2 barn).

Vinst 4: Bärsele Original Retro i färgen mörkblå/ljusblå (perfekt från nyfödd) och Babysitter Balance Retro också i färgen mörkblå/ljusblå (värde ca 2100kr).

Vinst 5: Amningsbh, trosa och ett Boobamningslinne – perfekt för dig som precis fått barn eller väntar barn (värde ca 1050 kr).

Vinst 6-10: Boken Alla balla kalas (värde ca 49 kr/st)

Så här går det till:


De Loppimedlemmar* som lagt upp och publicerat flest auktioner och/eller annonser på Loppi.se varje vecka (räknas från måndag 30/4 klockan 00.00 till söndag klockan 23.59) under tävlingsperioden går till final. Loppi.se kontaktar de 3 medlemmar som kvalificerat sig till final efter varje tävlingsveckas slut. Vill man inte vara med i tävlingen går finalplatsen vidare till den som lagt upp näst flest annonser/auktioner. En medlem kan tävla en eller alla veckor. Det är antalet annonser/vecka som avgör finalplats eller inte.

Skulle det finnas flera medlemmar som tävlar med lika antal auktioner/annonser kommer vi att ställa en utslagsfråga samt be om en motiviering för att kunna utse en vinnare.

Ev. vinstskatt betalas av vinnaren/vinnarna.
Juryns ev. beslut kan ej överklagas.

*Ett LoppimedlemsID räknas som en tävlande. Har man flera registrerade e-postadresser och LoppiID kan dessa ej räknas ihop.

Så vad väntar ni på,  gå in och slå två flugor i en smäll! 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.