FinaStina

GlossyBox Mars 2012

Idag kom min lilla låda, precis i rättan tid! 🙂 Måste också slå ett slag för GlossyBox kundservice. Denna box skulle jag ha växlat in mot mina ”GlossyDots” men de skickade ett mail och skrev att det blev något fel i systemet vid transaktionstillfället, så jag skulle få denna box gratis, och även få spara mina ”poäng” tills nästa månad. Och det tackar man väl inte nej till?! 🙂

Mars-boxens tema är ”Back to Nature” och detta är vad som gömde sig i min låda.

  • L’ORÉAL PARIS Color Riche Le Vernis – Nagellack med inbyggt topplack för maximal glans. (Fullsize värd 79:-)
  • ORIFLAME ECOBEAUTY Smoothing Eye Cream Naturlig ögoncreme som reducerar påsighet och mörka ringar. (Fullsize värd 210:-)
  • MÁDARA ECOCOSMETICS Moisturizing lotion – Fuktivande och uppfriskande kroppslotion. Tillför fukt och näring i form av naturliga växtvitaminer, mineraler, bioflavonoider och andra aktiva ämnen.
  • BURT´S BEESLemon butter cuticle creme -Intensiv kräm som förstärker och återfuktar naglar och nagelband. Innehåller citrusolja, känd för sina uppfriskande och anti-irriterande egenskaper som lämnar huden mjuk med en fräsch doft.
  • L´OCCITANE Almond Shower Oil –  En skönt löddrande duscholja med extrakt av mandelolja frånj Provence som mjukgör och återfuktar.

Börjar med att säga att jag är fantastiskt nöjd, hade inga som heslt förväntningar i förväg  på denna låda.

Ögonkrämen kändes lite skoj och välbehövande för en småbarnsföräldrar, tänkte verkligen testa den fullt ut och se om mirakel uppstår. 🙂

Den fuktgivande kroppslotionen (en lotion flera lotions?!) kändes även den spännande, doftar lite nyklippt gräs på något sätt. Och som det smakar när man biter på ett sånt där gräststrå som man trär smultron på när man var liten (har dock INTE smakat på krämen så klart… 😉 )

Nagelbandskrämen är jag verkligen glad för och hade hoppats på att den skulle slinka ner i mitt paket faktiskt. Vet at jag har haft just den här innan för en herrans massa år sedan. Kan det vara 7-8 år sedan måntro? Använde den dock aldrig minns jag. Fullsize-burken är på 17 gram och denna är  på 8,5 g, känns alldeles lagomt tycker jag och, smidig och behändig att ha till hands. Doftar verkligen gott, citrus men även faktiskt lite tall/tjärdoft i bakgrunden.

Duscholjan var riktigt härlig, ändes dryg och lyxig, men så är jag ju en riktig sucker för Franska skönhetspryttlar också. 😉

Nagellacket var jag till en början lite skeptisk till, GlossyBox-tjejerna är fast beslutna vid att jag ska vidga mina vyer och testa dessa gröna nyanser (eyliner och ögonskugga tidigare.) 😉  Provade lacket lite snabbt och jag gillade penseln, det räckte med ett lager för att det skulle verka täckande och att det dessutom innehöll ett topplack märktes också. Kära maken tyckte inte alls att färgen var så lustig. Och väl på nageln så såg det riktigt snyggt ut faktiskt. Inget ajg använder till vardags, då gillar jag mer neutralt. Men på sommaren, till solbränd hud på en semesterresa – klockrent. Och det är ju just det som är en av GlossyBox grundtankar, att få oss att vidga vyerna.

Som pricken över i:t så toppades allt med en liten påse ekologiskt påskgodis! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.