Dermosil – FinaStina
Elin

FinaStina

Dermosil

Skrev ju ett litet inlägg för någon vecka sedan att jag hade beställt lite grejer från Finska Dermosil. Nu har jag testat grejerna och jag är SÅ NÖJD!! Både vad det gäller hudprodukterna och sminket.

Snabb leverans, Fint förpackat och dessutom fick jag en liten låda full med små prover, Jippie, jag älskar såna där små “provkuvert”.  Ansiktskrämen och rengöringen fick jag med på köpet för mina bonuspoäng. Kika gärna in, som sagt jätte bra kvalité och väldigt låga priser. En liten minigrje som jag tycker höjde intrycket också var att man fick själva fakturan på samma sätt som när man får notan på en restaurang. Väldigt snajdigt!

Beställde, en Ögonskugga (nude), duo-concealer, ögonskugge pensel, ögonbrynspenna och solpuder. Sprayflaskan är ovan är en bodylotion i sprayform, doftar jätte gott och väldigt smidig när man har bråttom, kladdar inte och man behöver knappt smörja ut den heller.

Tjusiga förpackningar tycker jag, ögonskuggan och concealern är som lite gummerade på ytan och ger ett exklusivt intryck. Känns inte som något billigt krafs.

“Dermosil produkterna tillverkas av råvaror av högsta kvalitet och produkterna är dermatologiskt testade, alltså på människor. Flertalet av produkterna är växtoljebaserade och innehåller inte mineralolja. I sortimentet finns ett stort antal oparfymerade produkter. De flesta av dem har erhållit rätten att använda Astma- och Allergiförbundets symbol i Finland.” – Viktigt tycker jag! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Elin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.