FinaStina

GlossyBox Januari 2012 del 2

Sent om sider kommer jag med recension del 2 av Januaris GlossyBox. De återstående produkterna är :

Matrix Biolage Colorcarethérapie Shampoo & Conditioner: 

Båda flaskorna är 50 ml och priset för orginalstorleken 250 ml är 169:-.
Matrix Biolage lanserar nu ett helt nytt schampo och balsam och rekomenderas även till de som inte har färgat hår då
det är otroligt skonsamt mot håret och ger fin glans samt är väldigt vårdande. Tycker att Schampot är väldigt drygt, har använd min lilla lilla flaska i snart 2 veckor och det finns fortfarande ungefär hälften kvar. Balsamet är inte riktigt lika drygt men skulle säga att det är drygare än ”ickesalongsmärken” ändå.

 

Rekomenderar verkligen de här produkterna, faktiskt bland de bästa jag har provat hitills i schampo och balsam-väg.

 

Ett litet tips: ”Denna typ av schampo kan kännas lite strävt att använda, på grund men är desto bättre för håret. Försök att inte kompensera den lite sträva känslan genom att använda ännu mer schampoo, Lägg hellre en extra minut på att verkligen massera in en liten klick, det ger bäst resultat för håret.”

 

Kommer jag att fortsätta använda produkten?  Jepps, absolut! Kömmer köpa fullstorlekarna så fort jag har
möjlighet.


Rituals Foaming Shower Gel Sensation: 

Är en produkt i fullstorlek och den är värd 85:-.
Denna showergel stimulerar blodcirkulationen och höjer energinivån så att du snabbt piggnar till på morgonen, samtidigt som den vårdar huden. Vid kontakt med vatten så blir gelen till löddrande skum (samma koncept som t.ex raklödder). Väldigt dryg, kan tänka mig att den håller till ca 1 månads daglig användning, ev. lite längre.


Kommer jag att fortsätta använda produkten? Nej. Trots att den känns väldigt bra för torr vinterhud så tror jag inte att jag skulle köpa den själv, men visst skulle jag få den i present så skulle jag absolut använda produkten igen då jag tycker att den är suverän men en showergel för ungefär en hundralapp ligger inte riktigt på min prioriteringslista just för tillfället. Men är väldigt tacksam att jag fick testa på produkten via GlossyBox så jag hört så mycket gott om just märket Rituals.



Efter varje utskick av boxen mailas en enkät där du recenserar produkterna, som tack får du 20 poäng /produkt, totalt 100 poäng alltså per box. När du har tjänat i hop 500 poäng kan du växla in dessa mot en gratis box. Det är absolut inte ett krav att recensera produkterna i enkäten, det är totalt frivilligt. Men rätt smart om man på köpet kan få sig en box helt gratis. Du kan även tjäna 200 poäng genom att rekrytera dina vänner. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.