FinaStina

Recension: GlossyBox – Januari 2012, Del 1

Hej svejs!

Nu har jag hunnit testa alla produkter  från Januari månads GlossyBox och jag tänkte börja med att recensera dessa tre produkter:

1. Eyeko Fat Eye Stick:

Fullstorlek på 4 g som kostar 139:-. Den är alltså värd lika mycket som en hel GlossyBox kostar.
 Jag fick färgen ”Petrol Blue” som är en mörkmörk turkos skulle jag nog vilja säga och den är tyvärr inget för mig då jag använder mer jordfärger alt. svarta ögonskuggor. Säkert jättefint på andra dock ,t.ex om man ska i väg på party, kolla in den HÄR  tjejens blogg så ser ni färgen bra återgivet.
Vet att en del fick en grå variant, någon en svart och andra en brun, hade hellre fått någon av de. Men tror att jag fick denna eftersom att jag har blå ögon och det blåa i ögonskuggans färg intensifierar den egna blåa färgen i ögat.

Kommer jag att fortsätta använda produkten? Nepps, ligger här hemma oprovad, så den får gå vidare till någon annan. 😉

2. Murad Exfoliating Blemish Treatment Gel: 

Denna produkt är egentligen är till för problemhy, men jag rekommenderar den verkligen  till alla, oavsett hudtyp. 
Jag tycker att min hy ser mycket klarare och slätare ut och det beror på att gelen innehåller AHA-syror som exfolierar huden och bidrar till att rena huden utan att torka ut den.

Den innehåller även 10 % retinol och glycolsyra som exfolierar anhopningar av döda hudceller. Det patenterade hydrogenperoxid transportsystemet reducerar förekomsten av bakterier . Slutligen så innehåller den lakritsextrakt och aloe vera som reducerar inflammationer i huden. Används efter rengöring och före dina vanliga dag/nattkräm.

Flaskan är 30 ml och priset för orginalstorleken 100 ml är 780:-.

Kommer jag att fortsätta använda produkten?  Absolut! (Jag har normal/torr hy.)

3. Deborah Lippmann Razzle Dazzle Mini Nail Varnish: 

Fick färgen ”Razzle dazzle”  (rött glitter på svart bas) som är riktigt snyggt med mycket färg och glitter. För att få det snyggt och helt täckande behövdes tre lager.
Kanske inget vardagslack för en småbarnsmamma då det kändes rätt så ömtåligt (även med topplack på), men till fest så, när man ill vara lite extra glittrig och fin. Ser väldigt exklusivt ut på nageln.
Nagellacket är en miniflaska, står ej hur mycket innehållet är på (tror att det är 4 ml) men orginalstorleken 15 ml kostar 183:-  Fick även en nagellackborttagning med också, perfekt att ha med på resa.

Kommer jag att fortsätta använda produkten? Njäää…möjligtvis vid något festligt tillfälle kanske som sagt då det är ganska utmärkande på. Kändes lite väl grovkorningt på nageln också. Var rätt svårt att få bort.

Slutsats: Allt som allt så är jag återigen väldigt nöjd med dessa produkter. Även om kanske inte ögonskuggan var något för mig så är det ändå ett spännande märke.  så 5/5 är mitt betyg!
I nästa box skulle jag gärna se ett rouge eller kanske ett solpuder. Någon vårig parfym vore skoj också.
Återkommer inom kort med resten av boxens innehåll.



Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. finastina

      Absolut! Boxen är väl värd sina 139:- (inkl frakt) flera gånger om. Titta gärna in i min GlossyBox-kategori så ser du vad första boxen innehöll.
      Tror inte att du kommer att bli besviken. 🙂