FinaStina

Lördagens eskapader..

Vi har haft en väldigt trevlig helg. Robert Gustafsson var superskoj, rekomenderar verkligen att gå och se hans show på Cirkus, tror att dom kör hela våren ut. Vi åt mat där innan föreställningen kan börja och även det kan jag rekomendera,superskott! (superlativen haglar nu här ser jag… 😛 )

Sen tog vi en kortpromenad hem till mamma och hämtade småglina. Stannade kvar en stund och begav oss sen till hotellet.  Hotellet heter Scandic Park och ligger på Karlavägen. Vi hade en nespressomaskin på rummet som E utnyttjade en hel del, kaffeoman som han är. Stina tyckte också att den var skoj som ni ser…

Det blev en rätt tidig kväll, vi mötte upp mamma och hennes sambo nere i restaurangen runt kl 20 och åt en sen middag. Sen gick vi upp till rummet och Alexander och E somnade ärtt omgående. Stina och jag var uppe till rätt sent. Stina tyckte nog att allt var nytt och spännande och låg hellre och läste offside och sa hej och gjorde givemefives (finns ens det ordet?!). Men till slut somnade även hon. Var länge sen jag sov så himla gott, vi lyfte lite på lakanen i morse och såg att både sängbotten och madrass bestod av Hästens..så det var inte så konstigt. Hästens nästa med andra ord!!!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.