FinaStina

Tävling i samarbete med Bambino

Jag har i samarbete med Bambino fått äran att tävla ut varsin puréburk till tre stycken av mina läsare! Superskoj tycker jag! :)

För att vara med och tävla så lämna en kort motivering i kommentarsfältet om varför just DU skulle vilja vinna en puréburk samt dela med dig av ditt bästa ”mat-on-the-go”-tips för barn. Lämna namn och mailadress (endast jag som ser) i kommentarsfältet.  Lätt som en plätt va?! ;) .

Bambinos nya BPA-fria puréburk är helt tät (Innehållet håller sig kallt/varmt upp till 4 timmar.), lätt att diska och med smidigt skruvlock. Finns i flera olika färger. Gör favoritpurén hemma, portionera direkt i burken och vips ner i väskan alternativt förvara i kylskåpet. Kan värmas i mikro och tål maskindisk. 

Efter avslutad tävling kontaktar jag dig via mail och vidarebefodrar din adress så kommer det snart hem en burk (slumpen avgör vilken färg just du får.) till dig.

Om du har lust så får du gärna länka till tävlingen i din eventuella blogg!

PRODUKTFAKTA:

Burk samt lock: Polypropylen, Mjuk del av lock: Thermoplastisk Elastomer (TPE)”

Tävlingen avslutas Lördagen den 4/2 kl 19.00.

Lycka till!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Magdalena

    Skrev ett långt inlägg men allt försvann?! Suck! Jaja, några minuter kvar! Jag vill vinna, just för jag inte har nå speciellt tips;) hade jag haft en sån här pureburk så skulle den definitivt vara mitt heta tips! Hahaha! Skämt o sido.. Massa smått o gott som russin, frukt, majskrokar o kex är alltid bra att ha i skötväskan, både för att mätta den värsta hungern men även att ge som mutor & belöningar!

  2. Monika O-sson

    Jag skulle vilja vinna den till mitt minsta barnbarns föräldrar. Morotspuré och äppelmos som är osockrat tar vi gärna med oss. Mormors mat är bäst.
    Varm vinterhälsning från Monika

  3. Maria P

    Som ny mamma så frossar jag i nya recept på mat till min lilla knodd. Så fort hon börjar äta riktig mat så ska jag göra massor av pureer och då vore denna underbar att ha hemma!

    mitt bästa tips är små askar med russin och annan torkad frukt som kan ligga i väskan hela tiden utan att bli dåliga, funkar alltid!

  4. Juniflickorna

    – Min lilla tjej är ett riktigt energiknippe som älskar att vara på utflykt. Eftersom hon börjat med riktig mat nu vore det därför guld att vinna en puréburk att ha med när vi är ute på vift!

    – Hittills har jag bara tagit med sådant som inte behöver värmas: små barnmatsburkar med fruktpuréer, smörgåsrån och vatten. Tyvärr har jag inget bättre tips, men såg att en mamma tar med banan+avokado som hon mosat ihop – det ska jag själv komma ihåg! 🙂

  5. Juniflickorna

    – Min lilla dotter är ett riktigt energiknippe och vill gärna vara med om nya saker hela tiden. Hon älskar när vi är ute på vift och nu när hon börjat äta riktig mat vore det guld med en sådan här puréburk!

    – Hittills har jag bara haft med mig sådant som inte behöver värmas: små barnmatsburkar med fruktpuréer, smörgåsrån och vatten. Senare kommer små fruktbitar packas ner i matsäcken. Tyvärr har jag inga andra bra tips, men såg här ovanför att någon har med sig banan+avokado som hon mosat innan – det tipset ska jag komma ihåg! 😉

  6. Beatrice, mamma till skrutten Robin - Tävlingar igång!

    Jag är med!
    Har vänner som förhoppningsvis blir gravida snart, tiden går ju så fort så snart kommer dom behöva en sån här smart grej 😀
    Mitt bästa mat-on-the-go tips?
    När Robin var mindre hade vi alltid med oss frukt, någon banan eller äpple som man skurit i bitar hemma. Eller så kan man ju göra eller köpa en smoothie. Det hade vi också med oss ibland och det är ju så gott(och nyttigt om hungern sätter in) 🙂

    Jag tipsar här:
    http://beabofink.blogg.se/jagvillvinna/2012/february/bambino-4-februari.html#

    KRAM

  7. carolineandersson

    Liten börjar på bli stor och snart är det även dags för honom att prova på riktig mat. Då mina planer är att själv laga barnmaten skulle denna burk vara perfekt att förvara den i!

    När jag var mindre tyckte jag att det bästa att ha med sig var kalla pannkakor, frukt och risifrutti, men då är det för lite äldre barn och man är borta länge. Annars kan det vara bra att ha med sig frukt eller kakor till barnen/barnet ifall de blir lite hungriga innan det är dags för mat! 🙂

  8. axdal mamma till tove och lykke

    om några månader så är det dags för oss att börja med pure till våran dotter. och denna gången har jag en mixer så här ska det lagas bebismat i mängder.. och då behövs det smarta burkar när man ska ut.. 🙂

    mat-on.the-go tips : hmm här hemma har vi alltid med oss frukt, russin eller sempers riskakor i skötväskan till tove snart 3 år.. man vet ju aldrig när fröken blir lite hungrig och tappar tålamodet 😛

  9. Jessica

    Bästa mat on the go är nog renklämma med festis. Det kör vi med och barnen älskar det.
    Ja, varför vi behöver den är att min lilla är fruktansvärt kräsen i mat och vi måste alltid ha med till honom. Denna vore perfekt till det då den håller värmen.

  10. lindah

    vill gärna vinna. denna vore toppen att ha när man h’lsar på släkt och vänner eller är på öppna förskolan. vi ger dottern till största del hemlagat så det vore perfekt.

    bästa mat-on-the-go maten är ju faktiskt köpt burkmat. kan ju ligga i värmen i väskan hela dagen eller fleraveckor om man så vill. utan att bli dåligt. en bra nödlösning är en mangopure med havre i som är väldiggt mättande om man är påsprång med en hungrig bäbis och inte hittar någon micro!

    ha en fortsatt fin söndag!

  11. Mamma till fyra pojkar

    Lillpojken min har precis börjat äta puré… Hade varit toppengrej att få en sån smart puréburk till honom. Kanske till och med bättre än Tupperware…? ♥

    Tips när man åker bil eller är och handlar: russin är kanonbra, nästan som godis men ändå lite nyttigt också. =) Majskrokar funkar oxo kanon!

  12. Claudia Hogan

    Hejsan !
    Om jag vann skulle jag ge puréburken till min kusin Bea som snart ska börja äta puré. Jag älskar henne otroligt mycket och det skulle vara kul att ge henne något hon verkligen behöver !

    Mitt tips är för lite äldre barn , från 3år och uppåt ungefär. Detta passar perfekt för långa färder i bil, tåg eller liknade.
    Man lägger tex grönsaksstavar, kex, frukt eller annat som barnet gillar i olika små burkar. Sen kan man lägga en liten överraskning i burkarna , små djur eller legogubbar eller vad nu barnet gillar.
    Min bror är 12 , och han tyckte om det ! I hans burkar la jag små gåtor och när han löst alla fick han en lite större överraskning.
    Det här är ett bra knep om man vill hålla barnen sysselsatta under resan ! Och det är absolut värt att pröva !

    Kram Claudia