FinaStina

Overaller från Lindberg

Barnens pappa kom hem med en påse från Naturkompaniet i fredags. Han hade gått in där i jakt på något annat men hade hajat till när det visade sig att det var 40 % på alla barnoveraller i årets modell från Lindberg och Isbjörn of Sweden. Tydligen var det rabatterat pga att det säljs alldeles för dåligt nu när snön dröjer. Har hört liknande ang. ytterkläder till vuxna, annars brukar det ju dröja tills iallafall mellandagsrean.

Alexander fick en Lindberg Arnstrof  i svart, kul med lite mönster i tyget tycker jag:

Stina fick en Lindberg Grenoble i svart/grå, bra med många reflexer både bak och fram:

Jag som är möss- och vantfantast kan matcha hej vilt med olika färger nu när overallerna är svarta. Perfekt att man inte är ”bunden” till en viss färg eller måste tänka på nyans.

Återkommer med en liten recension sen när overallerna har använts i snö. Vi provade lite i helgen nu med Stina och hon höll sig varm, men så mycket mer kan jag inte säga just nu av förklarliga anledningar…. 😉

Till Stina som använder 92 och 98 i vanliga kläder tog vi en stl 98 och den sitter väldigt bra, än så länge lite lång både i armar och ben men man kan ta ett rejält grepp i grenen, så jag tror att den håller säsongen ut storleksmässigt. alexander som har stl 62 just nu men som börjar gå åt 68-hållet fick en i stl 74, bautastor nu men man får tänka att han ska ha den i ungefär ett halv år och på den lilla tiden hinner han växa en hel del (född i september.).

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.