FinaStina

Vinn biljetter till Disney on Ice 2012

Jag har i samarbete med Disney on Ice fått äran att tävla ut biljetter till mina läsare! Superskoj tycker jag! 🙂

”Disney On Ice Princesses & Heroes är en stjärnspäckad is-show med höga hopp, djärv akrobatik och fantastisk skridskoåkning. Den lilla älvan Tingeling tar dig med till de mest spännande ögonblicken i de klassiska Disneysagorna om Snövit, Askungen, Ariel, Belle, Jasmine och Törnrosa.

För allra första gången får du också se prinsessan Rapunzel och Tiana på den glittrande isen.

Disney On Ice Princesses & Heroes är en föreställning för hela familjen med alla dina Disneyfavoriter på isen, is-artister i världsklass och fantastisk musik som väcker minnen till liv.

Välkommen till en magisk is-show där du får se prinsessor och prinsar, hjältar och hjältinnor och uppleva magin när drömmar blir till verklighet.”

Nu har ni chansen att vinna två stycken biljetter till föreställningen på Ericsson Globe i Stockholm Torsdagen den 5 januari 2012 kl 14.30. 

För att vara med och tävla så lämna en kort motivering i kommentarsfältet om varför just DU vill gå på Disney On Ice samt lämna namn och mailadress. Klicka sedan på ”Facebook”-knappen här nedanför för att ”dela” inlägget med dina vänner på Facebook. ”Easy as a piece of cake” va?! ;). 

Om du har lust så får du gärna länka till tävlingen i din eventuella blogg!

Tävlingen avslutas Torsdagen den 8/12 kl 20.00

Lycka till!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annica

    Jag skulle vilja gå för att få se min dotters ögon tindra av lyck när hon ser alla prinsessorna och för att få göra något med dottern bara hon och jag,

  2. sanna

    Jag skulle vilja ge min lillasyster det i julklapp, det skulle bli den bästa julklappen någonsin eftersom hon är tjej och 6 år är hon helt besatt av prinsessorna. Varje kväll ska man läsa om en prinsessa för henne. Det skulle vara så underbart
    att göra henne så lycklig med den julklappen! Det skulle även göra att vi kom varandra närmare!

    Kram!

  3. Jessica Hjorth

    Jag skulle vilja vinna biljetterna till min dotter och mig för att jag sista två åren varit in och ut från sjukhuset för olika saker och varit inlagd och då inte kunnat gett min älskade dotter den orken och energin som jag önskar att jag hade gjort. Hennes stora intresse är disney och hon älskar Ariel hon sitter som ett ljus varje gång det går på Disney Junior. därför vill jag få ge henne det efter dessa två långa åren av en massa elände.

  4. Magdalena Lidberg

    Efter ett tufft år för Lowa så vore detta en riktigt kul grej att göra tillsammans! 9 månaders graviditet som ledde till att Lowa fick väldigt lite tid & energi av mig..sen byttes det till att mycket tid & energi ges till Lillebror.. Nu är det dags för lite mor & dottertid, det behöver vi båda!

  5. Angelica Thorell

    Min dotter är 3,5 år och kan i princip alla disneyfilmer utantill. Hennes högsta önskan är att få åka till disneyland, men tänk att kunna ge henne detta istället. Hon skulle bli så glad.