FinaStina

Disneyland Paris och Disney on Ice

Disney för hela slanten… 🙂

I helgen så bokade ja och min mamma en resa till Disneyland Paris med Scandorama, så den 1 juli 2012 bär det av till Frankrike, det är jag, mamma och Selma (8 år) som åker. I resan ingår det två dagars inträde till Disneyland, Resa, boende, frukost m.m till ett väldigt överkomligt pris.

Vi åker söndag från Malmö och är sedan ”hemma” i Malmö igen på fredagen ,så det blir totalt 6 dagar. Dock blir det två resdagar till då vi ansluter från Stockholm med buss/tåg. Vi ska bo på Hotel l’Elysée  som ligger i Val d´Europe, ca 30 minuter utanför Paris (med bil) och ca 5 minuter från Disneyland, det går fri shuttlebus från Hotellet med jämna mellanrum under hela dagen. Rakt över gatan så ligger det en STOR shoppinggalleria, ett Outlet  med välkända kvalitétsmrken samt  ett Sea Life . Några hundra meter bort ligger det en tågstation så att man enkelt och snabbt tar sig in till Paris. Så det kommer att bli en härlig blandning av Disney och shopping när vi tre ”fruntimmer” beger oss söder ut ner till Frankrike i sommar. 🙂 Sist jag var i Frankrike och även på Disneyland var nog 1997 om jag inte minns helt fel.

Disneyland

Disney on Ice var en av de som hade en presentation på WeRfamily i lördags och jag blev väldigt sugen på att gå med Selma då det i år handlade om alla Disneyprinsessor och de manliga ”hjältarna”. Tror hon skulle tycka att det vore väldigt roligt, och perfekt som en liten ”försmak” av det som ska komma i sommar.

”Disney On Ice Princesses & Heroes är en stjärnspäckad is-show med höga hopp, djärv akrobatik och fantastisk 
skridskoåkning. Den lilla älvan Tingeling tar dig med till de mest spännande ögonblicken i de klassiska Disneysagorna 
om Snövit, Askungen, Ariel, Belle, Jasmine och Törnrosa. 
För allra första gången får du också se prinsessan Rapunzel och Tiana på den glittrande isen. 

Disney On Ice Princesses & Heroes är en föreställning för hela familjen med alla dina Disneyfavoriter på isen, is-artister 
i världsklass och fantastisk musik som väcker minnen till liv. 
Välkommen till en magisk is-show där du får se prinsessor och prinsar, hjältar och hjältinnor och uppleva magin när 
drömmar blir till verklighet. ”

Biljetterna kostar 160-310 kr  lite beroende på vart man sitter och kan beställas på Ticnet.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.