Hej på er alla vällingälskare 🙂
Det här blir ett snabbt inlägg mer som en komplettering från igår. Jag har produktutvecklat min välling :). Skippat sockret och smaksatt med aprikos och vaniljpulver ( alltså inte vaniljsocker). Igår mixade jag några blötlagda ekologiska aprikoser med lite av vällingen, Hur många aprikoser du väljer är upp till dig, Jag tog tre torkade aprikoser till dubbelsats välling för jag vill inte ha det för sött. När allt var färdig mixat blandade jag ner det i resterande välling. Maximilian älskade min aprikosvälling! Det sa bara slurp så var flaskan slut :).
Tänk på att mixa VÄL och länge tills det blir till en len soppa som inte har några partiklar i för dom kommer sedan att fastna i nappen om ni inte silar bort det. VIKTIGT är också att det ska var LITE vaniljpulver, en liten nypa bara. Testa och njut!
Kram F
Hej!
Jag vill bara tipsa om en tävling som pågår hos oss på Babyshop just nu – ”Årets Babyblogg 2016” där du kan vinna 5000 SEK att handla för i vår webbshop samt få tillgång till vårt instagramkonto med över 22.000 följare i några dagar!
Jag tänkte att du kanske kunde vara intresserad av att delta i tävlingen! Nominera din blogg här http://blog.babyshop.se/arets-babyblogg-2016/ så kan du vara med och tävla. Passa på att ladda ner din badge och nominera en av de föräldrabloggar som du tycker bäst om också 🙂
Röstningen börjar den 16/5, då får du gärna be alla dina läsare att rösta på dig så att du kommer närmare vinsten!!
/Sofie på Babyshop
Du skriver att du tar med aprikoser för järnets skull. Vad menar du då? Är aprikoser järnrika?
Precis det är vad dom är 🙂 men tänk på att du lägger dom torkade aprikoserna i vattenbad innan du mixar dom till en slät kräm. Kram F