Filippa Rådin

Lucka 10 När jag tappade det sist

leosleklandNär jag tappade det sist var faktiskt inte alls så länge sedan. Det var nämligen igår!

Vi var med barnen på Leos lekland och hade superkul!! Emmi och Emmylo sprang runt och körde sitt race medans Anja och jag turades om att följa efter Elvis och Maximilian. Under en dag på Leos lekland är det alltid ett litet orosmoment för Elvis om Leo ska komma fram eller om vi klarar oss. Det har blivit bättre men han är fortfarande helt livrädd för stora gossedjur som kommer och vill krama barn. Och dessa djur tror att alla barn vill ha en kram så det ha hänt att Elvis hamnat i en heldel riktigt jobbiga situationer. Men igår var det lugnt då vi alla var på en helt annan del av lokalen när musiken slog på och lejonet dök upp.. Maximilian däremot älskar stora gossiga djur och sprang järnet för att kramas. Jag skyndade efter men det var fullt med barn och vuxna redan framför Leo. Maximilian väntade snällt i min famn.

Det är då jag hör killen bredvid mig och hans kompis säga till sina barn att tränga sig och armbåga sig fram för att få en kram. Den ena kille säger – ” Tar du inte plats och armbågar dig fram i livet så kommer du aldrig få någonting. Ta det som är ditt. Medans den andra gubben puttar sin dotter som lite motvilligt lyder sin pappa.

Alltså jag tappade det helt!! Vad i helvete!!!??? Jag vet inte vart jag ska börja!! Hur kan man tycka att ens egna barn har mer rätt än någon annans barn? Hur kan lära sitt barn att armbåga andra barn för att få det den vill? Hur kan man lära sin unge att alla har inte lika värde så kör på och putta dig fram.

Detta är en del av Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika temarubriker. Vill du också vara med? Kika här.

❤️F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.