VÄLKOMMEN – Fanny Andersson
fannyanderssone

Fanny Andersson

VÄLKOMMEN

Hej fina ni och välkomna hit! Jag är tillbaka på den här bloggportalen, för er som inte vet har jag bloggat hos loppi innan men bytte till nouw av lite anledningar men jag är tillbaka här nu vilket är super kul så hoppas ni vill fortsätta följa oss!

Äntligen har jag ny mobil, min slutade ju fungera i söndags helt från ingenstans. Dock varit väldigt skönt och igår så saknade jag inte ens telefonen, dock lite jobbigt under dagarna och få jobba från iPaden där jag inte har mina rätta grejer osv.
Men det har gått fint ändå!

Nu är vi iallafall i vecka 17, och snart dags för RUL, och vi är fortfarande lite osäkra om vi ska kolla kön eller inte. Är sugen på det samtidigt som jag vill känna den extra spänningen fram till födseln. Ska vi ta reda på det så blir det nog en lapp för ska vi ta reda på det så vill jag ändå göra det med Fredrik. Vi tar inte reda på könet för att sätta etikett på barnet, jag tycker bara de är spännande att se om de är ytterligare en snoppis eller om det är en snippis sen får de definiera sig själv senare vad de är eller inte är, det är inte upp till mig.
Men spännande iallafall!
Jag mår iallafall bra nu, jag äter typ allt, är väldigt sugen på drycken på bilden, såååå god! Jag tycker typ jag är helt ogravid, jag känner mig som innan typ, men jag känner den lille där inne så de är ju positivt och väldigt mysigt.

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
fannyanderssone

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.