fannyaandersson – En till LOPPI.se webbplats

fannyaandersson

I BETALT SAMARBETE MED TENSCARE

Jag har nu fått hem deras Perfect PFE Wiman som ska hjälpa mig nu efter två förlossningar, som ni som fött barn säkert vet är att man får försvagade bäckenbottenmuskler och kanske läcker urin vid vissa tillfällen, i mitt fall när jag ska hoppa typ på en studsmatta.

I deras sortiment finns det inte bara den här typen utan en mängd andra hjälpmedel. Direkt tagen från TensCare “I vårt sortiment finns olika TENS-apparater beroende på besvär. Perfect PFE är för smärtlindring för muskel- och ledvärk. Perfect PFE Woman förstärker bäckenbottenmuskler och behandlar urininkontinens hos kvinnor. Perfect PFE Men behandar urininkontinens, erektil dysfunktion eller avföringsinkontinens hos män. Ytterligare har vi Perfect MAMA Tens för smärtlindring under förlossning.

Så det ska bli jätte spännande att få testa denna och se om den kan hjälpa mig, alla vi kvinnor behöver stärka upp våran bäckenbotten, den har genomgått en eller flera tuffa perioder, att bära på ett barn eller kanske någon annan påfrestning.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.