Familj R

Stockholm, babyshower och familjemys

Förra helgen åkte vi till Stockholm för att överraska kusin Mia på hennes babyshower och träffa Isabellas kusin Dylan för första gången! Det var så härligt att få tid och mysa med familjen. Det har varit tufft i och med faster Fias död och vi behövde tid att bara få vara med familj. Jag är glad att vi tog oss tid för familjen denna helg. Våra agenda brukar vanligtvis vara fullproppat men denna gången valde vi att inte boka in något utöver babyshowern.

Mannen tog även en sväng förbi vår tomt för att se hur husbygget går. Vi är så peppa för flytt till vårt nya hus (och nej vi har inte fått något preliminärt inflyttningsdatum ännu). Vi insåg även att Rs pappa är den som umgåtts med Bella mest, och det märks verkligen. Hon är så lugn och bekväm med honom.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.