Familj R

Åtta månaders koll

Igår var barnmorskan och en student här på hembesök. Vi diskuterade mat, baby-proofing och sömn. Besöket gav inte jättemycket men det var trevligt. Isabella har inte börjat krypa än, utan hon ”ålar” sig fortfarande fram. Jag tror det beror på hennes gåstol. Isabella föredrar den framför att ”rulla” runt på mattan. Barnmorskan tyckte därför att vi skulle lägga undan gåstolen ett tag.

Vikt: 7980 gram
Längd: 70 cm
Klädstorlek: 74/80

Kort om Bellas utveckling: Isabella ”Bella” är fortfarande en väldigt nyfiken tjej. Bella har blivit så medveten och jag älskar verkligen denna ålder. Det är så roligt att leka med henne. Hon är en så glad och mysig tjej. Bella pratar väldigt mycket under dagarna och hon har världens sötaste röst (obs detta kommer från hennes mamma).

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.