Familj R

Drömbud på lägenheten

De senaste dagarna har varit så sjukt intensiva. Jag och mannen har förberett (plockat bort & storstädat) inför förhandsvisningar av vår lägenhet. Mina föräldrar erbjöd sig att komma upp för att hjälpa till och ta hand om Bella under dessa dagar men vi tackade nej. I efterhand så hade det varit riktigt skönt att ha dem här men samtidigt så hade det varit jobbigt med fyra vuxna i lägenheten under en städning/rensning.

Men igår kväll så fick vi vårt första bud på lägenheten – och även det budet vi ville ha/drömt om. Vi får se idag om det kommer in ett ytterligare bud men annars är vi riktigt nöjda! Så skönt att slippa stressen över det och ha det avklarat. Nu kan jag verkligen se fram emot flytten, som jag LÄNGTAR så mycket till. Det ska bli så roligt att få flytta in i vårt hus!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.