Familj R

Tandsprickning och ännu mer prat om sömn

Nu är det dags för en uppdatering. Sömnplanen började riktigt bra och vi var/är så nöjda. Vi fick ner nattamningen till två gånger per natt.

Men nu har Bellas rytm ändrats igen på grund av tandsprickning. Stackars lilla tjejen har så ont stundtals! Så nu är vi tillbaka till ”konstant” nattamning men det känns rimligt så det har vi en väldigt stor förståelse för.

Vi har gett henne fryst frukt, alvedon (haha som hon fnissade åt) och kalla tuggleksaker för att lindra hennes smärta. Annars är Bella en väldigt nöjd tjej. Jag tycker denna period (förutom tandsprickningen) är så mysig. Hon har börjat utveckla sin egna personlighet och det är så spännande att få vara med om.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.