Familj R

Sex månaders kollen

Nu har vi haft vår sex månaders koll på BVC. Isabella fick toppen betyg av barnläkaren. Tidigare så låg Isabella högt över kurvan men de senaste två månaderna så har Isabella legat precis över kurvan. Barnläkaren sa att det är nu vi kommer börja märka om Isabella får pappas eller mammas gener. För er som inte vet så är pappan/min man, ca 1,93  m och jag är 1,58 m.

Utöver kontrollen så pratade vi om mat och sömn. Vi fick några tips som vi tog till oss, Jag måste säga att jag var helt förstörd när jag skrev mitt förra inlägg. De senaste två nätterna har varit alldeles magiska i jämförelse. Isabella har somnat i sin egna säng kring 20 varje kväll. Dock har det varit uppvak etc men det är inte alls på samma nivå. Det är tack vare en ”sömnplan” som vi följer. Flertag steg som ska följas under två veckors tid. Jag och mannen är överlyckliga! <3

 

Vikt: 7480 g

Längd: 67,4 cm (vid förra kollen antecknas det ner fel mått)

Klädstorlek: 68/74

Lite kort om Isabellas personlighet: Bella är en extrem nyfiken tjej. Älskar se på allt omkring sig (upptäcka) och närhet. Om Bella fick välja så hade hon blivit buren överallt men viktigt att man inte står still. Hon älskar när vi ger henne smakprover, och matar vi inte henne tillräckligt snabbt så slår hon med handen på bordet för vår uppmärksamhet. Vi har inte stött på något som hon inte gillar ännu men det kommer väl snart. Bella är en glad tjej som vet vad hon vill.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.