Familj R

Dop för Isabella

Bild tagen av Thomas (@lashis på instagram) 

 

I helgen hade vi dop för Isabella i Kristinekyrkan i Jönköping. Vi valde att bjuda in den närmsta kretsen endast då vi ville ha ett intimt dop. Det är ett beslut jag är glad att vi tog. Trots det var jag smått stressad inför helgen då vi hade ett sällskap på 16 personer som valde att komma dagen innan dopet plus att mannens och mina föräldrar skulle träffas för första gången på sju år. (Mannens föräldrar var stationerade utomlands våra första år tillsammans.)

Det gick över förväntan. Vi och Isabella var/är riktigt nöjda! Vi räknade med att Isabella skulle reagera negativt över det stora sällskapet men hon var så nöjd med uppmärksamheten. Det var så fint att se allas kärlek för vår lilla flicka. Mitt mammahjärta smälte så många gånger. <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.