Familjevillan

Första steget av våran renovering!

Wiie! En sån härlig känsla. Äntligen har vi tagit första steget av många taget inför våran nybyggnad och nya hus! Vi har fått godkänt för bygglov och nu kör vi! Det ni ser på bilden kommer att bli två nya och stora sovrum. Tack vare den utbyggnaden kommer vi också få en stort badrum och en liten toalett i huset. Till skillnad från det pyttelilla och vattenskadade badrummet vi har nu. Det här är ett av projekten som kommer få detta hus att se helt annorlunda ut. I samband med denna renovering kommer vi också att byta tak och byta ut den gamla, fuktiga och fula fasaden till vit, liggande och fräsch panel. Vet dock inte än om det ska vara svarta eller ”kromade” stuprör samt hängrännor? Kan inte bestämma mig!
Idag kom det en firma och borrade ner skruvar till våran grund. På dom så kommer vi alltså att bygga våran stomme till utbyggnaden.
Det gick så sjukt smidigt! Vilken grej.
Alltså våran Lillemor måste vara en av dom mest nyfikna katterna som jag har träffat. Hon är inte rädd för någonting och ska vara med överallt. Fick lov att ta bort henne från maskinen flera gånger och även inne från firmabilen som stod med öppna dörrar.
Ett par ganska rejäla skruvar va?
  Nu väntar vi på en offert från Hedins och sedan kommer vi att beställa alla grejer! Du anar inte vad jag och Ludde har längtat efter detta. Det var den här bilden vi hade när vi köpte huset. Inte dom 76 trånga kvadratmeterna vi delar på nu.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.