Skit Word Press – Trillingmamma och sjubarnsmor
Eva Silverlantz

Trillingmamma och sjubarnsmor

Skit Word Press

Har bytt telefon och står nu och installerar om allt på nytt. Alla appar med lösenord måste laddas ner och loggas in på nytt. Bara en jag inte lyckas få att fungera, och det är Word Press till bloggen. Tack för den. Jag som mobilbloggar. Dåligt av Word Press och Loppi, ska man tvingas byta plattform igen. Morr och suck! Det går att logga in men min blogg finns inte och går inte att lägga till, trots korrekt lösenord. Från iPhone till iPhone dessutom. Måste också pallra mig ner till banken för nytt Mobil ID med. Varför kan tekniken inte bara fungera?

Stressiga dagar har set varit, inget internet hemma heller så det blir tufft mellan föreläsningar och examination och hinna med. Men det går, den tuffa veckan går mot sitt slut.

Har fått resultat på första tentan i Vårdandets etik och lustigt nog fick jag VG. Trots sjuka barn under nyår och mindre pluggande. Nöjd är jag I alla fall. 

Ska nu lägga mina små och sen morra lite till. Skit för Word Press appen. Varför ska man göra det smidigt för när man kan göra det svårt.

 

Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Eva Silverlantz

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.